Andras – Filmconcert met Sofia Dragt

Andras – Filmconcert met Sofia Dragt

In een feestelijke setting presenteert zangeres Sofia Dragt haar nieuwe album ‘Still Here’ in de vorm van het filmconcert Andras . De combinatie van Sofia’s nieuwe live muziek met de filmbeelden, creëren een unieke beleving in ons sfeervolle filmtheater!

Speciale tickets: € 12,50 (inclusief een bruisend drankje)

Sofia DragtIn haar live show, gecombineerd met de gelijknamige film van Jonathan Smit, wordt je meegenomen in de wereld van een Andras: een vrouw met buitengewone krachten, die ze niet altijd onder controle heeft. Daarbij is ze constant op de vlucht, om maar niet ontdekt te worden in een maatschappij die haar niet accepteert.

Sofia Dragt, afkomstig uit Wageningen, is een singer-songwriter die ongekunstelde liedjes met een klassieke ondertoon maakt die landen in je hoofd. In 2013 won ze hiervoor de prestigieuze Grote Prijs van Nederland en speelde onder andere op podia als Paradiso, de Melkweg en vele festivals in binnen- en buitenland.

Ze schreef al op haar twaalfde haar eerste liedje. In 2008 speelde ze zes maanden lang, met een groep jongeren uit de hele wereld iedere week in een andere stad in de Verenigde Staten, Mexico en Thailand. In mei 2013 verscheen haar eerste EP ‘Rainbows’. Haar debuutalbum ‘I See You’ werd op 30 oktober 2014 gepresenteerd in Paradiso. Begin 2015 kwam de single ‘Born In The Flames’ uit, gevolgd door optredens in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Ook heeft Sofia speciaal voor de film ‘Ze Kent Me Nog’ de single, ‘Sing Each Other To Sleep’, opgenomen. Alle opbrengsten uit de verkopen van deze single doneerde Sofia aan Alzheimer Nederland. Het concept voor de korte film Andras kreeg vorm in 2017 en maakt nu onderdeel uit van haar liveshow rond de presentatie van haar nieuwste album ‘Still Here’