Nobody has to know

Nobody has to know

Tickets

vr 6 mei - 20:30 di 10 mei - 20:30 do 12 mei - 20:30 za 14 mei - 20:30 wo 18 mei - 20:30

Meeslepend, warm en liefdevol drama over het geheugenverlies van een man en het liefdesverhaal dat zijn geschiedenis herschrijft.

Phil, een stoere Walloniër, woont en werkt op een schapenboerderij op het eiland Lewis, het meest afgelegen eiland van de Hebriden in het noorden van Schotland. Op een nacht krijgt hij een hersenbloeding en wordt wakker met geheugenverlies. Millie, de dochter van Phils baas, ontfermt zich over hem. Ze helpt hem om weer aan zijn eigen leven te wennen, vertelt hem waar hij vandaan komt, waar hij wel en niet van houdt, en dat zij een geheime verhouding hadden. Het is voorzichtig aftasten, maar gaandeweg vinden Phil en Millie de passie terug en geven ze zich aan elkaar over. Oude liefde roest immers niet. Maar was het wel oude liefde?

Nobody Has to Know is het Engelstalige speelfilmdebuut van regisseur Bouli Lanners (Les géants, Eldorado). Hij speelt zelf de hoofdrol, naast Games of Thrones-actrice Michelle Fairley. De prachtige beelden van het ruige herfstlandschap op de Hebriden maken van dit bijzondere verhaal over geheugen en herinneringen een lust voor het oog.