#Powerplant

#Powerplant

Op verzoek van de Wageningse Werkgroep van de Partij voor de Dieren, kunt u #Powerplant op het grote scherm gaan kijken. In deze nieuwe documentaire met Marianne Thieme (partijleider van de Partij voor de Dieren) onderzoekt ze de kansen voor een plantaardige samenleving. Tijdens deze speciale voorstelling is Luuk van der Veer te gast: fractievoorzitter in de Provinciale Staten van Gelderland, en nummer vijf op de lijst voor het Europees Parlement.

#PowerplantPlantaardige voeding is bezig aan een onstuitbare opmars als enig alternatief in het belang van dieren, natuur, milieu, klimaat, voedselverdeling en volksgezondheid. #Powerplant geeft inzicht in de relaties tussen klimaatverandering en vleesconsumptie. Marianne Thieme gaat in gesprek met diverse wetenschappers over de noodzaak van een eiwittransitie en een economie waarin de grenzen van de aarde niet langer overschreden worden. Zo horen we de visie van top econoom Kate Raworth, Will Steffen en Jan Zalasiewicz en de Wageningse onderzoekers Atze-Jan van der Goot en Birgit Dekkers. Daarnaast komen ook verschillende ondernemers en artiesten, zoals Moby, over dit actuele onderwerp aan het woord.

Na de filmvertoning is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen en discussie. De toegang is gratis. Inloop vanaf 15:00 uur. Aanvang voorstelling om 15:30 uur. Wel graag aanmelden via wageningen@partijvoordedieren.nl

Wageningse Werkgroep Partij voor de Dieren

Gegevens

Regie:
Robert van Tellingen
Jaar:
2019
Land:
Nederland
Taal:
Nederlands, Engels
Ondertiteling:
Nederlands
Lengte:
61 minuten

English summary

Vul onze enquête in en maak kans op vrijkaarten!

Om je nog beter van dienst te kunnen zijn bij Movie W willen we graag iets meer horen over jouw ervaring in ons filmtheater. Daarom hebben we een enquête gemaakt die je in ongeveer 5 minuutjes kunt invullen. Je helpt ons enorm wanneer je deze invult én je maakt ook nog eens kans op vrijkaarten voor Movie W!

GA NAAR DE ENQUETE

Deze week

Onze wekelijkse nieuwsbrief

Ongewijzigde tarieven

Bij Movie W geen prijsverhogingen, ondanks de BTW verhoging per 1 januari!

Bekijk hier onze tarieven

Filmhuis Movie W

Agenda

Let op! Attention!

We raden u aan om uiterlijk 10 minuten voor aanvang uw reservering af te halen (onze kassa opent 30 minuten voor aanvang).
U kunt betalen met PIN en o.a Maestro, MasterCard of Visa, maar uiteraard ook contant.
Alvast een heel prettige voorstelling!

We recommend that you collect your ticket(s) no later than 10 minutes prior to the start of the screening (our cashier opens 30 minutes prior to the start of the screening).
You can pay with Pin POS, various cards like MasterCard, Visa, American Express or in cash.
We wish you a very pleasant screening!