The Goddess Project

The Goddess Project

logo-int.-womens-dayInternationale Vrouwendag verdient een speciale voorstelling in Movie W. Dit jaar is dat ‘The Goddess Project’. De film zal op heel bijzondere wijze worden ingeleid door Chantal Zwetsloot van het Wageningse centrum voor levenskunst ‘Krachtbron’. Na afloop van de film volgt er een Q&A.

 
The Goddess Project‘The Goddess Project’ is een hartverwarmende film, gemaakt door twee vrouwen die het diepe verlangen hadden om de vrouwelijke stem te laten horen. In een oude schoolbus reden zij door de Verenigde Staten, en spraken met meer dan 100 vrouwen met alle denkbare leefwijzen. Ze transformeerden deze gesprekken tot een film die je zeker zal inspireren en raken!

Hun missie is duidelijk: vrouwen voor en achter de camera hun verhaal laten delen, om zo te zorgen voor meer verbinding en inspiratie. Daarnaast beoogt de film om het beeld van vrouwen dat wordt neergezet in media, inclusief de filmwereld, te verbeteren.

‘The Goddess Project’ blijkt inmiddels vrouwen wereldwijd te inspireren! Kijk voor meer informatie op thegoddessproject.com en facebook.com/thegoddessproject.