Working Woman

Working Woman

De carrière van een getalenteerde vrouw komt op losse schroeven te staan als haar opdringerige baas ongewenste, seksuele avances maakt.

De 30-jarige Orna woont met haar man en drie kinderen in Jeruzalem. Ze hebben het financieel niet breed. Als ze een kans krijgt op een nieuwe sales baan bij een project ontwikkelaar, grijpt ze deze met beide handen aan. Al snel valt ze op bij haar baas Benny en krijgt ze promotie en een bonus. Benny vindt haar leuk en maakt op kantoor speelse avances. Ze weet deze steeds af te wimpelen en richt zich op haar werk. Maar dan vliegen ze voor zaken naar Parijs en na een succesvolle deal benadert Benny haar in de hotelkamer. Orna’s leven staat op zijn kop. Ze heeft de baan nodig maar begint haar eigenwaarde kwijt te raken. Ze moet weer controle krijgen over haar eigen leven en ze besluit het op haar manier op te lossen.

Op 25 november (Internationale dag voor uitbanning van geweld tegen vrouwen) zal de film worden ingeleid door gastspreker Irma Beusink, die vanuit opleiding en praktijk veel te maken heeft met gender vraagstukken.