Your Name

Your Name

‘Onweerstaanbaar romantische en prachtig getekende variatie op de klassieke body swap-film, die wereldwijd uitgroeide tot een van de meest succesvolle Japanse (animatie)films aller tijden.’ VPRO Cinema (★★★★★)

Your NameMagisch, romantisch en hartveroverend animatiesprookje dat momenteel wereldwijd de grootste publiekslieveling uit de Japanse cinema is. Na een meteorieten-regen veranderen de levens van dorpsmeisje Mitsuha en stadsjongen Taki drastisch. Vanaf dan worden ze regelmatig wakker in elkaars lichaam. Your Name gaat er over dat er ergens in de wereld iemand is, met wie jij onlosmakelijk verbonden bent.

Mitsuha had altijd al van de grote stad gedroomd. “Maak me alsjeblieft een knappe Tokyo jongen in mijn volgende leven!” Nu haar wens onverwacht uitkomt, verandert haar leven in een spannend, hilarisch avontuur. Zonder dat ze er controle over hebben switchen ze van lichaam en leven. Maar dan verschijnt er een gigantische meteoriet aan de hemel en neemt de spanning toe. Ze willen elkaar ontmoeten, maar is hun connectie daar sterk genoeg voor en zullen ze het overleven?

Your Name is adembenemend mooi geanimeerd: van hyperrealistische stadsgezichten en de meest spectaculaire astrale magie tot hallucinerende beelden in krijtpastel. Zelfs de grootste cynicus kan niet anders dan zich hieraan overgeven en zich laten meevoeren naar een andere wereld.

De voorstelling op dinsdag 5 december is met Engelstalige ondertitels!