Film-op-verzoek

Naast de eigen programmering vertoont Movie W ook films op verzoek van diverse maatschappelijke, culturele en/of ideële organisaties. U kunt ook als bedrijf of individu een filmvoorstelling aanvragen.

Bij films op verzoek maken we onderscheid tussen publieke en besloten voorstellingen. Publieke voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk en Movie W maakt daarvoor publiciteit via o.a. de website, nieuwsbrief en programmafolder. Dat geldt uiteraard niet voor besloten voorstellingen.

Publieke voorstellingen

Voor publieke voorstellingen geldt dat de gekozen film binnen het culturele profiel van Movie W moet passen.
Het kan bijvoorbeeld gaan om een filmvoorstelling met sprekers, Q&A of discussie. We vragen hiervoor een vergoeding die is opgebouwd uit: de directe vertoningskosten + een opslag, zijnde onze vaste kosten. Als aanvrager kunt u besluiten de voorstelling gratis toegankelijk te maken voor alle bezoekers of een bepaalde doelgroep. Ook kunt u ervoor kiezen een gereduceerde ticketprijs te laten toepassen. De opbrengst van de verkochte tickets wordt in mindering gebracht op de hiervoor genoemde bijdrage! Hoe meer bezoekers des te lager het factuurbedrag.

Besloten voorstellingen

Bij een besloten voorstelling wordt maximaal rekening gehouden met al uw wensen. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de directe vertoningskosten, het moment waarop de film wordt vertoond en of de film al onderdeel is van ons reguliere programma.

Aanvraagprocedure

Onze aanvraagprocedure is heel eenvoudig. U kunt contact opnemen via info@moview.nl. Daarbij is het wel van belang uw aanvraag tijdig in te dienen: uiterlijk 5 weken voorafgaand aan de maand waarin de voorstelling gepland moet worden.