Wekelijkse nieuwsbrief

Wilt u elke week een mooi en helder overzicht van ons programma? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan elke week een e-mail over de films van deze week, extra informatie over de films en een tipje van de sluier van de films die de komende weken te zien zijn.

Via deze link kunt u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Privacybeleid

De gegevens die u heeft ingevuld worden opgeslagen in een databestand. Op onze administratie is de AVG van toepassing. Dit betekent dat uw gegevens door ons worden beveiligd, en dat de toegang tot de administratie is beperkt tot alleen personeel die de gegevens strikt noodzakelijk nodig heeft. De gegevens worden opgeslagen zolang u geabonneerd bent op onze Nieuwsbrief. U heeft het recht om de door ons geregistreerde gegevens in te zien. Als de gegevens niet kloppen, dan mag u van ons verwachten dat wij – op uw verzoek – de informatie verbeteren of aanvullen. Meer informatie vindt u in onze icon_pdf_32 Privacyverklaring, hier te vinden.


Gegevens

Regie:
Jaar:
Land:
Taal:
Ondertiteling:
Lengte:
minuten

English summary

Onze wekelijkse nieuwsbrief

Deze week

Best Screenplay (Cannes 2018)
zo 18
20:30
BAFTA Film Award 2018
ma 19
20:30
Best Screenplay (Cannes 2018)
di 20
20:30
BAFTA Film Award 2018
wo 21
20:30
Muziek, Film & Trump
do 22
20:30
Film & Natuur
vr 23
20:30
Muziek, Film & Trump
za 24
20:30
Landschapskunst
zo 25
20:30

Filmhuis Movie W

Volg Movie W

@FilmhuisMovieW

Vanavond: I am Not a witch. Authentiek, magisch-realistisch, satirisch sprookje. Na een incident in haar dorp wordt de 9-jarige Zambiaanse Shula beschuldigd van hekserij en verbannen naar een heksenkolonie. “Mengt humor, scherpe satire en empatische woede” The Guardian (★★★★) pic.twitter.com/W4LMcUfPUq

Ongeveer 14 uur geleden op Filmhuis Movie W's Twitter via Twitter for iPhone