Support Movie W! ▼

Movie W ontvangt geen structurele subsidie en moet dus financieel op eigen benen staan. We streven er naar om een zo groot mogelijk deel van onze kosten te dekken met de inkomsten uit de verkoop van toegangskaartjes. Ons beleid is en blijft om ook cinematografisch bijzondere films voor een kleiner publiek te vertonen, en om bijzondere (educatieve) activiteiten rond film te organiseren. Daarvoor hebben we extra inkomsten nodig. Daarom vragen we iedereen die het Wagenings filmhuis een warm hart toedraagt ons financieel te steunen. Dat kan door middel van:

Filmhuis Movie W heeft de culturele ANBI-status, die giften aan Movie W voor de belasting aftrekbaar maakt.

Speciale film vertonen

Daarnaast kan Movie W voor u een speciale film vertonen voor een debatavond, congres of bedrijfsuitje. Klik op de volgende link voor meer informatie: besloten voorstelling aanvragen.

 

Gegevens

Regie:
Jaar:
Land:
Taal:
Ondertiteling:
Lengte:
minuten

English summary

Onze wekelijkse nieuwsbrief

Deze week

Best Screenplay (Cannes 2018)
zo 18
20:30
BAFTA Film Award 2018
ma 19
20:30
Best Screenplay (Cannes 2018)
di 20
20:30
BAFTA Film Award 2018
wo 21
20:30
Muziek, Film & Trump
do 22
20:30
Film & Natuur
vr 23
20:30
Muziek, Film & Trump
za 24
20:30
Landschapskunst
zo 25
20:30

Filmhuis Movie W

Volg Movie W

@FilmhuisMovieW

Vanavond: I am Not a witch. Authentiek, magisch-realistisch, satirisch sprookje. Na een incident in haar dorp wordt de 9-jarige Zambiaanse Shula beschuldigd van hekserij en verbannen naar een heksenkolonie. “Mengt humor, scherpe satire en empatische woede” The Guardian (★★★★) pic.twitter.com/W4LMcUfPUq

Ongeveer 14 uur geleden op Filmhuis Movie W's Twitter via Twitter for iPhone