Welkom bij Movie W!

LET OP: Op DONDERDAG 19 MEI is er een speciale vertoning van de documentaire NOTES FROM BRUSSELS, waarbij regisseur Nadine van Loon aanwezig zal zijn voor een Q&A na afloop. Ex-wethouder Lara de Brito is gespreksleider. Nadat de film in Brussel volle zalen trok en te zien was op internationale filmfestivals en op evenementen over Europa & (vrouwelijk) leiderschap komt de film nu ook naar Nederlandse filmzalen, waaronder Movie W! Zie voor meer informatie de filmladder hieronder.

 

Vanwege de grote belangstelling draaien we nóg een extra voorstelling van de film“SILENCE OF THE TIDES” op zondag 29 mei a.s. om 20.30 uur.

 

Je kunt bij ons zowel online als aan de kassa (PIN only) tickets kopen. Indien je online koopt is je plaats gereserveerd. De bevestigingsmail die je ontvangt, is dan het ticket. Wijziging naar andere datum of restitutie van online betaalde tickets is helaas nog niet mogelijk. Indien er online geen tickets meer beschikbaar zijn, zijn er aan de kassa meestal wel nog tickets te koop.
Prettige voorstelling!